Օրվա բաղադրատոմս. Կրեմով ընկույզ

08 նոյեմբեր 2018 13:33
Օրվա բաղադրատոմս. Կրեմով ընկույզ

Բաղադրիչներ՝

– 200 գ սերուցքային կարագ

– 4 ձու

– 1 բաժակ շաքարավազ

– 1 տուփ ոխրեցուցիչ

– կիտրոնի կեղև

– Աղ

–Ալյուր

Կրեմ՝

– 50 գ կակաո

– 125 մլ ջուր

– 150 գ շաքարավազ

– 200 գ կարագ

– 4 դեղնուց

– ռոմ

– ընկույզ

Պատրաստման եղանակ՝

1. Խմոր: Միախառնել ձուն, շաքարավազը և աղը, ավելացնել կարագ, սոդա, մի գդալ քացախ կամ փխրեցուցիչ, կիտրոնի քերած կեղև. Լավ խառնել, հետո կամաց-կամաց ավելցնել ալյուրը այնքան, մինչև կստանաք կպչուն խմոր. Խմորից գնդիկներ առանձնացնել։ Լցնել ջեռոցի հատուկ ամանի մեջ ու թխել։

2. Կրեմ: Կակաոն խառնել անհրաժեշտ շաքարավազի կեսին, ավելացնել ջուր ու դնել մարմանդ կրակին։ Դեղնուցը և շաքարավազի մնացած մասը միասին հարել։ Ավելացնել տաք կակաո-կրեմին։ Անընդհատ խառնել։ Եփել այնքան ժամանակ, մինչև որ կստանաք թթվասերի խտության զանգված։

3. Վերցնել կրեմը կրակից, կարագը հարել ու ավելացնել կրեմին։ Ավելացնել ընկույզ և ռոմ։ Խառնել։ Լցոնել «ընկույզները»։

 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ