Կարմիր պղպեղի օգտակար հատկությունների մասին

19 սեպտեմբեր 2017 11:24
Կարմիր պղպեղի օգտակար հատկությունների մասին


Կարմիր պղպեղը հարուստ է վիտամիններով, այն համարվում է աշխարհի գրեթե բոլոր խոհանոցների անբաժանելի մասը: Ներկայացնում ենք կարմիր պղպեղի օգտակար հատկություները.

- ֆիտոքիմիական դեղին կամ նարնջագույն պիգմենտների շնորհիվ կարմիր պղպեղը հակաբորբոքային նշանակություն ունի,

- այն պայքարում է դեպրեսիայի դեմ,

- պաշտպանում է օրգանիզմը քաղցկեղից

- խթանում է լյարդի աշխատանքը՝ մեծացնելով վերջինիս դետոքսիկացման ունակությունը,

- պաշտպանում է սրտանոթային հիվանդություններից, քանի որ օքսիդացնում է օրգանիզմի վնասակար խոլեստերինը:


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ