Մթերքներ, որոնք բարձրացնում են ինտելեկտը

13 սեպտեմբեր 2017 15:05
Մթերքներ, որոնք բարձրացնում են ինտելեկտը

ԱՄՆ Իլինոյս նահանգի գիտնականները հայտարարել են, որ ձիթապտղի ձեթը, ընկույզը և ավոկադոն էապես բարձրացնում են ինտելեկտը։

Այս մթերքները հարուստ են ճարպաթթուներով, որոնք էլ իրենց հերթին կապ ունեն  ինտելեկտի հետ։ Այս ճարպաթթուները նաև կարևոր ազդեցություն ունեն ուշադրության կենտրոնական մեխանիզմների  վրա։

Սննդակարգի ուսումնասիրությունը և ինտելեկտի մակարդակի վերաբերյալ հետազոտությունները ցույց են տվել, որ այն մարդիկ, ում արյունը ճարպաթթուներով հագեցված է  եղել, նրանք ավելի բարձր ինտելեկտ են ունեցել։ Դա նշանակում է, որ ճարպաթթուներով հագեցված մթերքներն ազդում են ճանաչողական ունակությունների վրա։ 

 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ