Պահքի ուտեստ. Սնկով և կորեկի ձավարով գնդիկներ

12 ապրիլ 2014 10:08
Պահքի ուտեստ. Սնկով և կորեկի ձավարով գնդիկներ

Բաղադրությունը՝

Կորեկի ձավար - 2 բաժակ

Բանջարեղենի արգանակ կամ ջուր - 0.5 լիտր

Սունկ - 400 գրամ

Սոխ - 2 հատ

Բուսական յուղ – ըստ ճաշակի

Աղ-ըստ ճաշակի

Պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը՝

Կորեկի ձավարը լվանալ և բանջարեղենի արգանակով կամ ջրով եփել:

Սունկը և սոխը կտրատել և թավայի մեջ տապակել, այն աղով համեմել: Կորեկից  խյուս, ապա գնդիկներ պատրաստել և մեջտեղի մասում դնել տապակած սունկն ու սոխը: 

Գնդեր ձևավորել և այն պաքսիմատի մեջ թաթախել: Այն տապակել, մինչև ոսկեգույն  դառնա: 

 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Գովազդ