Պահքի ուտեստ. Աղցան Թաբուլե

20 մարտ 2014 09:47
Պահքի ուտեստ. Աղցան Թաբուլե

Բաղադրությունը՝

Բլղուր- 60 գրամ

Պոմիդոր - 2 հատ

Մաղադանոս - 2 մեծ փունջ

Կանաչ սոխ (սպիտակ գլուխները) - 1-2 ցողուն

Կիտրոնի հյութ

Ձիթապտղի յուղ - 2 ճաշի գդալ

Աղ-ըստ ճաշակի

Աղացած պղպեղ-ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը՝

Բլղուրի վրա լցնել եռացրած ջուր և թողնել 1-1.5 ժամ: Ապա բլղուրը լցնել քամիչի վրա:

Պոմիդորը քառակուսիներով կտրատել:

Մաղադանոսը և կանաչ սոխը մանր կտրատել: Ափսեի մեջ լցնել կտրատած կանաչիները, ապա պոմիդորը, այն համեմել կիտրոնի հյութով, աղով, աղացած պղպեղով և ձիթապտղի յուղով: Այս ամենը խառնել: Այնուհետև  ավելացնել բլղուրը և խառնել: 

 

 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Գովազդ