Օրվա բաղադրատոմս. Լազանյա` սնկով և բեշամել սուսով

14 հունվար 2014 10:42
Օրվա բաղադրատոմս. Լազանյա` սնկով և բեշամել սուսով

Բաղադրությունը`

Լազանյայի շերտեր- 500 գրամ

Աղացած միս- 400 գրամ

Սոխ- 1 հատ

Շամպինիոն- 250 գրամ

Տոմատի մածուկ- 200 գրամ

Ձեթ- 50 գրամ

Սխտոր- 2-3 հատ

Պանիր-100 գրամ

Աղ, պղպեղ

Ռեհան

Բեշամել սուսի պատրաստման եղանակը`

Կաթ-500մլ

Կարագ-100 գրամ

Ալյուր-2 թեյի գդալ

Մշկընկույզ мускатный орех

Աղ

Պատրաստմանե եղանակը`

Ձեթով տապակել մանր կտրատած սոխը և սխտորը, ապա ավելացնել կտրատած շամպինիոնը:  Ավելացնել տոմատի մածուկ, աղով և պղպեղով համեմել, ապա ավելացնել ռեհան և 40 րոպե շոգեխաշել:

Սոուսի պատրաստման եղանակը` կարագի մեջ տապակել ալյուրը, առանձին եփել կաթը, ավելացնել մշկընկույզ: Խառնելով ավելացնել կաթը, թողնել եռա:

Դնել լազանյայի շերտը, ապա աղացած միսը, հետո լցնել բեշամել սոուս, կրկին լազանյայի շերտ, միս և սոուսը: Ամենավերջին շերտի վրա լցնել քերած պանիր:  Թողնել 180 °С ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե: 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ