Լցոնած կարտոֆիլ՝ արագ և համեղ

11 օգոստոս 2017 17:01
Լցոնած կարտոֆիլ՝ արագ և համեղ


Բաղադրիչներ

15 կարտոֆիլ

250 գ ֆարշ

1 սոխ

Տոմատ՝ ըստ ճաշակի

Աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

50 գ թթվասեր

50 գ կարագ

Պատրաստման եղանակ

Կարտոֆիլը մաքրել, միջուկը հանել, եփել մինչև կիսաեփ դառնալը:  Սոխը մեքենայով մանրացնել, ավելացնել ֆարշի վրա: Վրան լցնել աղ և բիբար՝ ըստ ճաշակի:  Ստացված ֆարշը լցնել կարտոֆիլների մեջ և շարել վառարանի թավայի մեջ: Թթվասերի մեջ լցնել աղ, ավելացնել ջուր և հալած կարագ: Ստացված հեղուկն ավելացնել լցոնած կարտոֆիլի վրա: Ըստ ճաշակի ավելացնել նաև տոմատի սոուս:

Կարտոֆիլը  եփել գազօջախում 180 աստիճանի տակ:

Բարի ախորժակ: 
 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ