Օրվա բաղադրատոմս՝ ամառային տորթ (լուսանկարներ)

11 օգոստոս 2017 10:16
Օրվա բաղադրատոմս՝ ամառային տորթ (լուսանկարներ)

Բաղադրամասեր՝

4 հատ ձու

100 գրամ շաքարավազ

150 գրամ ալյուր

1 պտղունց աղ

¼ թեյի գդալ փխրեցուցիչ

10 գրամ կարագ

1 ճաշի գդալ պաքսիմատ

40 գրամ դոնդող

100 գրամ շաքարավազ

300 մլ 35 տոկոսանոց  յուղայնությամբ սերուցք

1 հատ կիտրոն

1 տուփ պահածոյացված արքայախնձոր

10 հատ բալ

1 տուփ դոնդող

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն շաքարավազով հարել, ավելացնել ալյուր, աղ և փխրեցուցիչ։  Թավան պատել կարագով և ավելացնել պաքսիմատ  ու լցնել խմորի զանգվածը։ Այն թխել 180 С-ի տակ 20-25 րոպե։

Դոնդողը ½ բաժակ գոլ ջրով թռչել, և թողնել 20-30 րոպե։ Սերուցքը շաքարավազով հարել և վրան լցնել դոնդող, ապա կիտրոնի կեղևները։ Խմորը մեջտեղից բաժանել երկու մասին, վրան լցնել անանասի հյութ, ապա կրեմը, ապա խմորի վրա դնել երկրորդ կեսը և վրան կրեմներ քսել։ Դնել սառնարան 2-3 ժամ։ Այն զարդարել անանասներով և բալով։

 

 


Լրահոս

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ

Ամենա դիտվող նյութերը

Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ
Մեկնաբանություններ

Գովազդ